FLOTA BALTICĂ A FEDERAŢIEI RUSE efectuează un exerciţiu de debarcare pe o coastă de unde ar putea trece infanteriştii marini la ofensivă

Ministerul rus al Apărării a anunţat, în seara zilei de 11 august, un exerciţiu aparte, conform planului pregătirii de luptă, a forţelor de coastă marine ale Flotei Baltice.

Pe timpul antrenamentului în teren, infanteriştii marini vor proba competențe în utilizarea armelor standard, în conducerea vehiculelor militare, în îmbunătățirea coordonării în luptă a unui batalion, a grupurilor tactice și vor acţiona cu nave amfibii.

Infanteriştii marini ruşi, participanţi la acest exerciţiu, vor fi transportaţi cu aeronave militare de tipul An-26, ale Flotei Baltice, fiind paraşutaţi pe timp de zi şi de noapte.

În acest context, va fi executat un sprijin de foc naval, un atac la sol, o debarcare a unor subunităţi aduse pe mare, acolo unde coasta nu este special amenajată şi există posibilitatea formării unui cap de pod pentru dezvoltarea ulterioară a ofensivei.

Oficial vor acţiona peste 500 de militari ruşi, 10 nave de război, nave de sprijin şi 40 de piese de artilerie ale Flotei Baltice.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~