The Chatham House Rule

@ Clubul Militar Român de Reflecţie Euroatlantică este un think tank ofensiv, informal, cu o afirmare mediatică, care promovează interesul naţional al României, de stat membru al comunităţii euroatlantice, independent, suveran, a cărui integritate teritorială trebuie apărată, chiar cu preţul vieţii.

@ Clubul Militar Român de Reflecţie Euroatlantică va avea, la 20 august 2015, o nouă reuniune a membrilor săi, conaţionali cu o experienţă militară relevantă şi experţi în securitate internaţională, cunoscuţi pentru soliditatea demersurilor lor ştiinţifice.

@ Evenimentul din 20 august se va derula cu uşile închise, cele expuse fiind “off the record” şi respectând the Chatham House Rule.

@ The Chatham House Rule/ Regula Chatham House are următorul conţinut:

“Când o întâlnire, sau o parte a acesteia, se desfășoară sub regula Chatham House , participanții sunt liberi să folosească informațiile primite, dar nici identitatea, nici afilierea vorbitorului, nici cea a oricărui alt participant, nu poate fi dezvăluită.”

@ De renume mondial, regula Chatham House poate fi invocată în cadrul reuniunilor pentru a încuraja deschiderea spre dialog și schimbul de informații.

@ Clubul Militar Român de Reflecţie Euroatlantică va dezbate, la 20 august 2015, tema FEDERAŢIA RUSĂ ŞI REGIUNEA MĂRII NEGRE. SCENARII 2025.

@ Reuniunile, evenimentele și discuțiile care au loc respectând regula Chatham House se desfășoară în mod normal “on the record “, dar cu regula invocată ocazional la cererea vorbitorului. În cazul în care regula nu este considerată suficient de strictă, un eveniment poate avea loc “off the record”.

@ Clubul Militar Român de Reflecţie Euroatlantică va avea, la 20 august 2015, o reuniune “off the record”.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~