APĂRAREA ROMÂNIEI – PE NISTRU!

Duminică, 16 august 2015, la postul de televiziune 6TV, de la ora 20.30, cei trei fondatori ai Clubului Militar Român de Reflecţie Euroatlantică vor răspunde la două întrebări majore, de interes general.

Generalii Constantin Degeratu şi Mihaiu Mărgărit, împreună cu realizatorul emisiunii VALORI EUROATLANTICE vor oferi răspunsuri, în primele 50 de minute, la necesara interogaţie: CE FACEM CU STRATEGIA NAŢIONALĂ DE APĂRARE?

Un schimb de opinii în care se va dovedi că este vorba de O STRATEGIE INOPERANTĂ care generează afirmaţii de genul: * APĂRARE SAU SECURITATE NAŢIONALĂ? * SOLUŢIA: REDACTAREA ALTEI STRATEGII * SCRIEREA UNEI STRATEGII ESTE O MESERIE! * O STRATEGIE BUNĂ ÎN… AUSTRALIA * NU RĂSPUNDE SITUAŢIEI DE CRIZĂ DIN 2015 * STRATEGIA IGNORĂ REALITATEA STRATEGICĂ! * GHIDUL STRATEGIEI – O ILUZIE BIROCRATICĂ * STRATEGIA NU ARE UN ROL REAL! * “STAŢI LINIŞTIŢI, PE LOCURILE VOASTRE…”

În partea a doua a emisiunii, la întrebarea NATO A TEMPERAT OFENSIVA KREMLINULUI? fondatorii Clubului Militar Român de Reflecţie Euroatlantică au punctat pe măsura provocării:* ACŢIUNEA RUSIEI = AGRESIUNE CERTĂ * MOSCOVA IMPUNE O ANUMITĂ CONFRUNTARE! * NU EXISTĂ EXPERIENŢĂ ÎN LUPTA CONTRA RUSIEI! * A TRECUT VREMEA CA SUA SĂ NE APERE! * RUSIA ŞTIE SĂ FACĂ RĂZBOIUL HIBRID! * LA BUCUREŞTI SE IGNORĂ CRIZA! * ARMATA NOASTRĂ: CU 65.000 DE MILITARI?!…* APĂRAREA ROMÂNIEI – PE NISTRU! * GRĂNICERI RUŞI, DIN NOU, PE PRUT? * ROMÂNIA, ÎN PERICOL DE DEZINTEGRARE?!

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~