230 MILIARDE $ PENTRU UN NOU POD ÎNTRE RUSIA ŞI CHINA

H=

16 miliarde de ruble, adică peste 230 de milioane de dolari, vor fi cheltuite pentru construirea unui pod care va lega orașul rus Blagoveşcensk, vizibil pe harta de mai sus, cu orașul chinez Heihe.

Concomitent va fi edificată structura necesară funcţionării unei telecabine, care va lega cele două localităţi, de pe teritoriile Rusiei şi Chinei.

În acest mod, cetăţenii chinezi care vor să muncească în Rusia, precum cei peste un milion de conaţionali ai lor, care trăiesc deja, cu familiile lor, pe teritoriul rus, vor avea la dispoziţie două noi căi de acces spre federaţia lui Vladimir Putin, care se confruntă cu un deficit major de populaţie, în acest areal geografic.

Prin urmare, în timp ce sirienii merg, pe jos, de la Budapesta spre Austria, chinezii vor merge ulterior pe pod şi cu telecabina spre zona unde deja se vorbeşte liber… chineza.

Diferenţa fiind că sirienii au plecat din ţara lor datorită războiului care a dislocat mai mult de jumătate din populaţia Siriei, pe când chinezii care au plecat sau urmează să plece în Rusia au în vedere un teritoriu pe care, istoric, Beijingul îl consideră, de drept al Chinei, şi îl ocupă paşnic, fără arme, cu patrioţi puşi pe muncă…

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~