4

* Ciudată coincidenţa dintre arestarea aseară, a lui Sorin Oprescu, apariţia bruscă a preşedintelui actual cu o declaraţie, scurtă, pe această temă, şi apărarea Primei Doamne, de lăudaci, inclusiv cu rang de academicieni, la un post de televiziune, care indica, vezi Doamne, apropierea prietenoasă, civilizată, a soţiei şefului statului de sibieni aflaţi la o reuniune mai mult sau mai puţin artistică. Cât pe aci să iasă făcătura, dar a ieşit Traian Băsescu, la B1TV şi a indicat inapetenţa actulului prezident al mioriticilor pentru gesturi pe măsura provocărilor de tipul numărului de refugiaţi repartizat pe fiecare ţară, de cum vrea un oficial sau altul al UE.
Iaca poznă…

* Chestia cu vigilenţa DNA la trecerea din ziua de sâmbătă spre cea de duminică este cusută cu aţă albă. Aşa au primit ordin, aşa au acţionat. Bravo Pristanda şi urmaşii tăi de azi.

* Alegerile anticipate la Bucureşti vor fi pe post de spărgător de gheaţă pentru alegerile care urmează. Ce remaniere? Ce coaliţie nouă? CC-ul de ieri este DNA-ul de azi. Singura problemă este că decizia de acţiune vine de pe vârful muntelui Olimp. Era să scriu Dinamo.

* “Oameni care te făceau pe la spate…” expresia lui Banciu, de la emisiunea sa cinică, o sintagmă uşor recognoscibilă în toate instituţiile statului mioritic.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~