PACTUL CU DIAVOLUL ROŞU

După cum am fost informat există o comisie comună permanentă a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii Serviciului Român de Informaţii.

Una care evident nu funcţionează sau are îndatorirea de a pune capacul pe oala în care fierbe licoarea pentru cetăţenii turmentaţi.

Dacă nu aşa stau lucrurile ar fi de interes public să aflăm – de la comisia amintită, în mod democratic – cine generează, de pe computere cu identificări clare, comentariil de denigrare ale celor care susţin NATO, Parteneriatul Strategic cu SUA, şi nu se lasă păcăliţi de Împăciuitorismul administraţiei, oricum insignifiante, a actualului prezident al României, de jocul la două capete al premierului, de planificata strategie de ponegrire a celor care vor o Românie liberă, nicidecum rusificată, cu certitudine reunificată.

De acum înainte voi publica numerele de identificare ale computerelor care generează comentarii pro-Moscova, iar dacă structurile abilitate ale statului mioritic nu vor reacţiona, Pactul cu Diavolul Roşu va fi, de facto, dovedit.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~