NUME DE COD: R.S.S.

white house

Barack Obama:

– Am primit un raport de la NATIONAL SECURITY AGENCY privind situaţia din România şi nu am înţeles de ce se preciza: ”Denumirea ţării a fost, până în 1989, R.S.R., iar acum are numele de cod R.S.S.”…Îmi puteţi explica?

Joe Biden:

– Până în 1989 era Republica Socialistă România, iar acum este etichetată, cu surâsurile de rigoare, Republica Serviciilor Secrete. După cum ştiţi am avut un dialog cu actualul şef al statului român, care este total captiv al urmaşilor fostei Securităţi, cu studii iniţiale la Băneasa, finalizate la facultăţi de stat mintea în loc.

John Forbes Kerry:

– Urmaşii Securităţii – ultima generaţie – au multe nume, cum zic românii, acoperite, pe lista premierului desemnat, un pion pe care Parisul crede că îl contrapune preşedintelui aparent bine privit la Berlin. Nu corupţia este problema în România, ci mimarea democraţiei, precum manifestaţiile cu lozinci gândite la milimetru, chipuri angelice pe post de fundal al unei mulţimi agitate şi grupuri de presiune cu tunsori ce aminteau de acelea ale unor cadeţi din Pădurea Albastră, care controlează tot. Şi noi am trimis acolo un ambasador care o ia pe urmele lui Mark Gitenstein, considerat adevăratul conducător al ambasadei noastre la Bucureşti. Noul fiind perceput ca unul rupt evident de realitatea românească.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~