AJUNGE! / SOLICITARE DE INTERES PUBLIC pentru viitorul ministru al apărării naţionale

ALFA

1.Solicitaţi organelor abilitate numărul şi identitatea persoanelor încadrate, după 1989, în Ministerul Apărării Naţionale, în baza deciziilor arbitrare ale miniştrilor postdecembrişti, cu semnalarea celor care… şi azi îşi fac veacul în instituţii încremenite în proiect. De regulă cu cipilică…

2.Cereţi Direcţiei Generale de Informaţii a Apărării lista persoanelor rămase în Ministerul Apărării, după plecarea miniştrilor politici, care au susţinut ascensiunea lor imorală şi precizarea apartenenţei lor la alte structuri interesante, precum Serviciul Român de Informaţii şi alte structuri similare.

3.Indicaţi structurii de resurse umane să vă prezinte lista generalilor activi care au primit, în ultimii 25 de ani, prima şi următoarea steluţă în baza angajamentului politic semnat faţă de un partid politic sau altul.

4.Ordonaţi şefului Statului Major General, oricum insignifiant, lista avansărilor propuse de centrele militare pentru civili care au primit, în fiecare an, un grad nemeritat, doar pentru că au contribuit – DNA va stabili cum -, la bunăstarea nefirească a ofiţerilor de birou.

5.Chemaţi pe şeful Direcţiei Contrainformaţii Militare pentru a vă prezenta STAREA DE SPIRIT DIN ARMATA ROMÂNIEI. Una care precede pe aceea de REVOLTĂ LEGITIMĂ.

6.Iniţiaţi o întâlnire informală, cu comandanţii de unităţi, nu la Bucureşti, nu la Iaşi, nu la Constanţa, nu la Cluj, nu la Timişoara, ci acolo unde doarme somnul cel veşnic AVRAM IANCU, care dacă nu vă este spirit călăuzitor o să fiţi un nou feudal, un zero absolut, pe fotoliul plin de microfoane, din cabinetul ministerial, care, oricum, nu vă aparţine.

7.Baza armatei de azi sunt voluntarii. Dacă aveţi sânge în instalaţii şi nu vă împiedicaţi în damele de companie ale serviciilor de întunericit aleele publice, nici în direcţia moartă de relaţii publice, nici în trustul de presă devenit o feudă a orgoliilor de doi bani, desantaţi, ca un bărbat de stat, printre cei care au să vă spună multe. Poate ţineţi cont de DEMNITATEA TALPEI OŞTIRII DE AZI.

8.Numiţi un consilier al ministrului, din rândul subofiţerilor. Unul care a înţeles ce înseamnă o armată modernă, nu cu capul plecat. Criteriul de bază să fie capacitatea sa de a vă spune franc adevărul.

9.Numiţi un alt consilier din rândul ofiţerilor tineri, care au studiat peste Ocean, cu misiunea de a vă semnala abuzurile prejudecăţilor versus modernizarea necesară armatei de care răspundeţi.

10.Ordonaţi instituirea CONSILIULUI CONSULTATIV AL MINISTRULUI APĂRĂRII NAŢIONALE, compus din toţi foştii şefi ai Statului Major General, cu luminile şi durerile lor, pe care, măcar o dată pe lună, într-un cadru informal, să îi ascultaţi, chiar dacă nu vă convin opiniile lor.

11.Invitaţi, la fiecare şase luni, la Alba Iulia, pe toţi predecesorii dumneavoastră, pentru un schimb de opinii. Fără presă, fotografii şi declaraţii stupide.

12.Propuneţi actualului preşedinte legitim al României ca, trimestrial, să dispună o întâlnire, la Cotroceni, cu ministrul apărării, şeful Statului Major General, şefii categoriilor de forţe armate şi şefii de direcţie din S.M.G., pe tema: STAREA REALĂ A APĂRĂRII ROMÂNIEI.

13.Refuzaţi propaganda de prost gust a unor structuri depăşite din M.Ap.N. şi poposiţi în unităţi nu prin alarmare, ci atunci când se aşteaptă mai puţin, nu pentru a destitui pentru cineva, ci pentru a merge prin unitate şi pentru a avea dialoguri deloc mimate, cu militarii fără de care nu am vorbi limba română!

1313

REDAŢI ARMATEI ROMÂNIEI ÎNCREDEREA
CĂ ESTE DOAR A ŢĂRII,
NU A POLITICIENILOR ALINIAŢI PENTRU DEPUNERI DE COROANE AIUREA
ACOLO UNDE ŞI PREOŢII ÎŞI FAC CRUCE.

A MIRARE…

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~