HOUSTON, YOU HAVE A PROBLEM…

HOUSTON

Viaţa a făcut să poposesc, peste OCEAN, la oarece distanţă de faimoasa locaţie destinată coordonării zborurilor spaţiale, cu alte cuvinte Houston, locul care îţi invită imaginaţia să prindă aripi. Mai precis am respirat aerul libertăţii americane la Fort Polk.

fort

De Houston şi celebra replică din odiseea lui APOLLO 13 mi-am amintit după dialoguri evident interceptate de cei care stau în genunchi la ruşi şi cu lupa neîncrederii spre americani, eu fiind printre cetăţenii simpli, cei care nu dau doi bani pe iepurii care şi-au început cariera ca insignifiante fiinţe umane şi o vor termina doar cu o gardă de onoare şi trei necunoscuţi martori, lângă familia de rigoare, cât a mai rămas după schimbările succesive, de…loialitate.

Problema nu o constituie televiziunile, unde sunt nu puţin angajaţi foşti… înregimentaţi, diseminaţi timpuriu pe unde indica Corola de Minuni a numitei zone de Intelligence, ci marele dispecerat, acest umilitor instrument de exploatare absolut capitalistă, a imaginii, instruirii profesionale şi experienţei a nu mai mult de aproximativ 50 – DIN CEI 80.000 DE REZERVIŞTI – şi încă sunt indulgent… de seniori militari.

În prostia ei evidentă, Corola de Minuni a unui serviciu de ecarisaj public, crede că îi flatează pe unii militari în rezervă, cerebrali care au şi opinii bine documentate, cu apariţia timp de… 10, uneori 20 de minute, cu indulgenţă aproape (jumătate de) oră, la te miri ce emisiuni tâmpite… realizate de eunuci ai mimatei prese autohtone, controlate total de cine trebuie.

Păi ce credeaţi?

Libertate? Egalitate? Fraternitate?

Give me a break!

HOUSTON, YOU HAVE A PROBLEM…

HOSUTON, YOU WILL HAVE A PROBLEM…

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~