Industria de maculat a urmaşilor celor cu petliţe albastre

Am o suficientă experienţă postdecembristă, ca să scriu rândurile care urmează. Şi nu voi face nicio referinţă la surse colaterale, altfel respectabile. Doar la propria observaţie. Trăim într-o societate în care… minciuna… este cuvântul de ordine, de dimineaţa, până seara.

Preşedintele României, ales cum ştie mai bine adjunctul, pe viaţă, de la Serviciul Român de Informaţii, este – de facto, stimaţi conaţionali – încarcerat la Palatul Cotroceni.

Nu se manifestă public, decât ca un roboţel, ce este drept mai înalt, ca statură, decât predecesorii săi.

Citeşte ce i se ordonă, în traducere liberă ce îi pune în mapă, sub nas, la vedere, şeful cancelariei – nomina odiosa – era să scriu al… diocezei răsăritene.

Prezidentul de la Bucureşti, ca şi omologul de la Chişinău, nu mişcă altfel decât le dictează serviciile secrete.

Aparent, cele autohtone…

Premierul României este un fel de Păcălici, cam ciufulici, al acestei ierni.

Opriţi orice cetăţean lucid, pe stradă, şi o să vă confirme ipoteza că măsurile aiuritoare, luate de… dame fumătoare şi de… ofiţeri acoperiţi, din guvernul dâmboviţean, generează reacţii adverse, de simpatie, pentru…

… PSD-ul lui Ponta, nu al lui Dragnea, care va reveni frumos la putere, în uralele mulţimii extaziate că i se redau drepturile furate, la propriu, de fanariotul Cioloş şi ai lui nominalizaţi.

Ministrul actual al apărării, cel mai slab de la Ioan Mircea Paşcu încoace, ca şi şeful întâmplător al Statului Major General – ofiţeraşul trimis în Afganistan cu aprobarea celui mai popular, inegalat, ŞEF REAL AL STATULUI MAJOR GENERAL, SUBLIMUL GENERAL MIHAIL POPESCU – merită să fie trecuţi în CARTEA RECORDURILOR, la capitolul…

ERAM ŞI EU PE AICI.

România, cu actuala guvernare fanariotă,
şi Republica Moldova, cu actuala impotenţă politică
se află, prima, în etapa imploziei,
a doua în aceea a exploziei sociale.

Da, la Bucureşti conduce SRI.

Da, la Chişinău conduce FSB.

Dar, în ambele capitale,
în cele două state mimate româneşti,
surprizele abia încep.

Şi nu este departe 27 martie,
nu cel din 1918…

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~