DEŞTEPTAREA! Am trecut de la RSR la RSS!

RSR însemna, pentru cei care nu ştiu, Republica Socialistă România.
RSS înseamnă, pentru cei care nu cred, Republica Serviciilor Secrete.

În această seară, la o televiziune cu o batistuţă celebră a micului ecran, a fost un… declarat brainstorming, nu despre ROMEXITadică o Românie pregătită să iasă din… sistemul republican, conform jurământului de credinţă, al liderului PSD, neînlocuibilul Dragnea, cel frumos şi degeaba condamnat, faţă de cea care NU va fi niciodată regina mioriticilor, o prinţesă cu tristă imagine publică – ci despre BREXIT.

La stânga şi la dreapta moderatorului, cu două excepţii, erau doar reprezentanţii serviciilor secrete, cei care privesc Armata României cu un dispreţ premeditat.

Şi realitatea asta nu o vom uita…

Am scris aceste rânduri, ca simplu jurnalist, întâmplător rezervist, doar pentru a le semnala, celor care se cred pe cai mari, că ACEASTĂ PĂCĂLEALĂ PUBLICĂ NU MAI POATE CONTINUA.

Este o semnalare pur şi simplu democratică, în contextul în care situaţia de nemulţumire, de acum, din rândurile celor care nu se lasă păcăliţi de spectacole publice de proastă calitate, a atins un punct la care preşedintele personalului de la Cotroceni, ar trebui să fie mai atent.

În lunile care, după cum afirmă unele voci, din televiziunea publică, par că au mai rămas, pe răbojul de la Cotroceni.

~