Clubul Militar Român de Reflecţie Euroatlantică continuă aducerea în arena publică a unor viitori bărbaţi de stat, care au de pe acum fruntea sus, nu privirea plecată…

Clubul Militar Român de Reflecţie Euroatlantică a apărut ca o reacţie strict democratică, pe plan mediatic, la ocolirea vizibilă a interesului naţional, de cei care fiind aleşi sau numiţi au obligaţia de a consolida statul de drept, în România, de a asigura independenţa naţională, suveranitatea ţării, integritatea teritorială şi reîntregirea celor care vorbesc limba lui Mihai Eminescu, până la 1 Decembrie 2018.

În prezent, numărul juniorilor din Club este dominant faţă de cel al seniorilor, cu care a pornit, iniţial, la drum, această iniţiativă specifică societăţii civile, utilă în vremuri când cei lipsiţi de bărbăţie politică se miră unde au fost puşi de computerele cu cifre schimbătoare după cum vrea cine ştim cu toţii.

În prezent, 632 de internauţi sunt simpatizanţi ai CLUBULUI MILITAR ROMÂN DE REFLECŢIE EUROATLANTICĂ.

Deviza Clubului este: TRĂIASCĂ NAŢIA! SUS CU EA!

Aceasta a fost sugerată de ex-ministrul apărării din Republica Moldova, inimosul Vitalie Marinuţă.

55

6TV va transmite duminică, 7 august 2016, emisiunea VALORI EUROATLANTICE, invitaţi fiind alţi tineri din CLUBUL MILITAR ROMÂN DE REFLECŢIE EUROATLANTICĂ.

Astfel, conaţionalul GEORGE SIMION, preşedintele ACŢIUNII 2012 va face ample referiri, bazate pe imagini fotografice şi video, privind răspunsul concret la provocarea de interes strategic: CE FACEM CU PROIECTUL REÎNTREGIRII NAŢIONALE.

Apoi, compatriotul drd. RĂZVAN MUNTEANU va veni cu argumente inedite privind motivaţia, oportunitatea şi posibila finalitate a unei ştiri de interes public: RUSIA A PROPUS NATO CONSULTĂRI ÎN SEPTEMBRIE.

~