LA 6TV, un brainstorming cu strălucitorul Constantin Corneanu

Clubul Militar Român de Reflecţie Euroatlantică a apărut ca o reacţie strict democratică, pe plan mediatic, la ocolirea vizibilă a interesului naţional, de cei care fiind aleşi sau numiţi au obligaţia de a consolida statul de drept, în România, de a asigura independenţa naţională, suveranitatea ţării, integritatea teritorială şi reîntregirea celor care vorbesc limba lui Mihai Eminescu, până la 1 Decembrie 2018.

În prezent, numărul juniorilor din Club este dominant faţă de cel al seniorilor, cu care a pornit, iniţial, la drum, această iniţiativă specifică societăţii civile, utilă în vremuri când cei lipsiţi de bărbăţie politică se miră unde au fost puşi de computerele cu cifre schimbătoare după cum vrea cine ştim cu toţii.

În prezent, 634 de internauţi sunt simpatizanţi ai CLUBULUI MILITAR ROMÂN DE REFLECŢIE EUROATLANTICĂ.

Deviza Clubului este: TRĂIASCĂ NAŢIA! SUS CU EA!

Aceasta a fost sugerată de ex-ministrul apărării din Republica Moldova, inimosul Vitalie Marinuţă.

6TV a difuzat emisiunea ZIUA Z, cu tema REGII ŞI REGINELE ROMÂNIEI, pe parcusul căruia a fost pur şi simplu strălucitor dr. CONSTANTIN CORNEANU, președintele Asociației Europene de Studii Geopolitice și Strategice “Gheorghe I. Brătianu” şi membru al CLUBULUI MILITAR ROMÂN DE REFLECŢIE EUROATLANTICĂ.

C.C.

Clubul Militar Român de Reflecţie Euroatlantică continuă aducerea în arena publică a unor viitori bărbaţi de stat, care au de pe acum fruntea sus, nu privirea plecată…

~