PERFIDUL ALBION: După ce s-a făcut de râs, în loc măcar să tacă, SKY NEWS continuă cu poveşti vânătoreşti

După cum am afirmat şi aseară, la B1TV, în emsiunea moderată de Nadia Ciurlin, în scandalul public prin care, practic, s-a discreditat, deocamdată, o echipă de la SKY NEWS, întrebările de care fuge Londra, ca dracul de tămâie sunt foarte simple, chiar dacă, până acum, cel puţin, partea română, la diferite niveluri, încă nu le-a rostit:

1. Cu ce scop real a pornit iniţiativa publicistică de la Londra vizând, culmea coincidenţei, o zonă în care unii autothtoni susţin existenţa unui ţinut numit altfel decât cel românesc?

2. De ce tocmai în Mureş a fost dorită demonstrarea existenţei unui armament aparent utilizabil în conflicte militare, actuale sau dezirabil viitoare?

3. Cine şi de ce ar vrea să demonstreze, de la Londra, că România este un sat fără câini, care are un sistem administrativ chipurile depăşit de situaţia “reală”, din teren?

4. În ce măsură un anumit serviciu de informaţii britanic a generat acest balon de săpun, taman când vizitatorul de serviciu, din Transilvania, încă prinţul moştenitor Charles – Prince of Wales, Duke of Rothesay – ştie că nu va mai urca pe tronul de la Londra?

Cum bat câmpii, papagalii de la SKY NEWS, puteţi citi aici.

~