REVISTA TELEASTULUI

BENONE NEAGOE

Dumneavoastră, câţi oameni buni la suflet aţi întâlnit în viaţă? Câţi în stare să treacă peste clipe înnourate de comunicări paralele, de dreptul forţei de a anihila forţa dreptului, de forţa politichiei de a pune în genunchi competenţa, de forţa delaţiunii de a pângări bucuria unui semen de a face lucruri excepţionale?

Ei bine, unul dintre cei care se numără printre purtătorii harului de a nu îi întrista pe alţii, ci de a le oferi, de la un zâmbet, la o încurajare, de la un gând franc, la o alinare, de la o soluţie pragmatică, la o lecţie aplicată de televiziune, de la înţelegerea unei situaţii complicate, la întremarea celui ce a depăşit-o cu încrâncenare, este un compatriot care mănâncă televiziune pe pâine, dimineaţa, în cursul zilei, seara şi când nu se mai uită pe computerul unde visează, cu ochii deschişi, la o revistă de excepţie, în spaţiul publicistic românesc.

Numărul, din această toamnă, al revistei UZP, concepută, creată, lansată şi condusă cu diplomaţia seniorului onest, din presa mioritică, cu numele de cod Blândul Ben – nimeni altul decât teleastul Benone Neagoe – are un sumar bogat, cu nu puţine surprize plăcute.

UZP

Bilă albă pentru această tenacitate jurnalistică, de folos celor care îşi respectă meseria marcată de simbolica armă a condeiului, fie acesta azi unul 100% computerizat.

~