Avioane militare rusești au desfăşurat exerciţii de antrenament de-a lungul frontierei ucrainene vizând bombardarea obiectelor strategice

24today.net: “Federația Rusă continuă să se pregătească pentru o posibilă ofensivă pe scară largă împotriva Ucrainei, care să includă bombardamente masive asupra instalațiilor strategice, a precizat purtătorul de cuvânt al serviciului de Informații Militare, din Ucraina, Vadym Skibytskiy. “Conducerea Rusiei nu renunță la planurile sale agresive pentru Ucraina, continuând să se pregătească pentru o posibilă ofensivă pe scară largă împotriva țării noastre”, a spus el.

“La 26 octombrie, folosind obligațiile Republicii Belarus ca stat aliat, avioane de luptă rusești au exersat posibile lovituri aeriene masive asupra țintelor strategice, de pe teritoriul Ucrainei, în spațiul aerian al Belarus”, a explicat Skibytskiy.

U=

Prin datele sale, obţinute de-a lungul frontierei de stat a Ucrainei, din spațiul aerian al Belarus, serviciul de Informaţii Militare din Ucraina a remarcat planul de detecție radar, la distanță, a avionului Beriev A-50U, care a fost monitorizarea spațiului aerian, în partea de nord-vest a Ucrainei și a aeronavelor de bombardament ghidate. Acestea au fost: un bombardier strategic Tu-160, două bombardiere Tu-22M3, și două bombardiere Su-34, care au efectuat misiuni de antrenament de-a lungul frontierei de stat a Ucrainei, cu rachete şi bombe de instrucţie.”

Click aici.

#

~