UZPR fusese preluat… pe persoană fizică!

Pe 12 iulie semnalam, în acest areal electronic, că “O epocă se încheie la Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România”. Iar pe 18 iulie 2017, la şedinţa Consiliului Director al UZPR, francheţea a devoalat impardonabile acţiuni, care au fost generate de un stil de impunere unilaterală a voinţei unui trecător ocupant al posturii de unde a privit, spre ceilalţi, cu o vizibilă dispreţuire a principiului conducerii colective.

Schimbul de opinii, cu cărţile pe masă, mai precis cu zdrobitorul RAPORT AL COMISIEI DE ATESTARE A UZPR, cel din 13.06.2017, a dovedit, nici mai mult, nici mai puţin, că UZPR fusese preluat… pe persoană fizică. Aţi citit bine.

Asta pentru că tocmai Consiliul Director era, în viziunea aceluiaşi terţ, doar un mecanism automat de validare a unor decizii cu efecte pecuniare asumate discreţionar, fără nicio reţinere, bun simţ, sau conştiinţa faptului că decizia colectivă este cea supremă, nicidecum voluntarismul mai degrabă arogant, decât inconştient, al celui care pare (culmea perseverenţei diabolice) că nici acum nu a înţeles un lucru.

CONTINUAREA AICI.

~