În atenţia membrilor UZPR

Cetăţeanul Doru Dinu Glăvan nu numai că nu a predat funcţia, ca pedeapsă stabilită de el, pentru fărădelegile dovedite de Comisia de Atestare Profesională, dar are în continuare cheile, documentele şi celelalte însemne ale postului de preşedinte al UZPR şi continuă să dezinformeze pe creduli, care scriu de un puci militar…chestie de educaţie deloc militară, ignoră deciziile Consiliului Director şi ca supremă dovadă a ataşamentului său faţă de libertatea de exprimare…

… a manevrat dispariţia temporară,
din spaţiul electronic a paginii UZPR,
care va reapare în următoarele ore,
cu materiale speciale,
pe care merită să le citiţi.

Insinuarea ipotezei că Raportul Comisiei de Atestare Profesională era de uz intern este o calomnie grosolană, acesta devenind de interes public din momentul difuzării sale la membrii Consiliului Director, care, spre deosebire de terţi, nu ascund abuzurile unei persoane ce va răspunde în faţa celor legal trimişi să analizeze situaţia adeverinţelor pentru indemnizaţii de stat.

Intimidarea a fost şi rămâne metoda preferată a cetăţeanului Doru Dinu Glăvan, care prin interpuşi, puşi pe etichetări gratuite, tipice unor urechişti, aruncă cu noroi şi se prezintă apostolii unei lupte pe care nu au dus-o niciodată.

Este adevărat…concetăţeanului Doru Dinu Glăvan îi este greu să coboare de pe piedestalul său, de unde singur s-a aşezat acolo unde va veni lupa celor mandataţi să investigheze faptele din ultimele luni.

Puciul… de doi bani este al lui Glăvan şi al acoliţilor lui,
care cred că simple enunţuri defăimătoare, tendenţioase, pot înlocui adevărul.

Vai de mintea lor, de pământeni trăitori doar în lumea lor.

Un jurnalist adevărat îşi cântăreşte bine cuvintele, altfel devine un simplu scrib atent la ce i se dictează, fără a verifica zvonuri generate de un complex prezidenţial de inferioritate.

Condoleanţe merită defăimătorii de profesie, pentru că atâta ştiu, atâta scriu şi aşa vor rămâne în istoria presei libere.

Fire de nisip, deloc aurifer.

~