Cel mai puternic serviciu de informaţii al ţării are o secţie de apărare a Constituţiei…

Cel care a generat acest haos, care afectează finanţele statului, acuză acum, de o manieră absolut ridicolă, descalificantă, faptul că este victima unui “puci…militar”!!!

În UZPR, din 1839 de membri, doar 60 provin din armată, jumătate fiind pensionari, unul singur dintre ei fiind în Consiliul Director.

Cu o inconştienţă patologică, sintagma dintre ghilimelele marcate în aliniatul de mai sus, a fost preluată de unii interesaţi în menţinerea maşinii de răsfirat bani, asta pentru că ei fac parte din nu puţinii jurnalişti care au plătit retroactiv, pe ultimii cinci ani, pentru a… simula condiţia de membru cu drepturi depline la indemnizaţie.

Cum cel mai puternic serviciu de informaţii al ţării are o secţie de apărare a Constituţiei şi în condiţiile în care calomnia marcată de aceeaşi sintagmă subminează statutul de democraţie dezvoltată, atribuit ţării noastre de aliaţi, sper ca aceste rânduri să fie suficiente pentru a se ajunge la concluziile legale necesare.

Sesizările adresate primului-ministru şi Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale nu au decât un singur scop public.

Stoparea scurgerii de fonduri către persoane care beneficiază ilegal de o indemnizaţie la care alţi jurnalişti oneşti nici azi nu au ajuns.

Un teleast, altfel simpatic, care a citit raportul amintit, afirma, pe micul ecran, că este vorba de o uniune… obscură, o sintagmă menită, mai degrabă, să ascundă… netemeritatea sa în devoalarea unor abuzuri personale, în formă continuată.

Nu Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România – cu website-ul oficial uzpr.ro -, este obscură, ci cei uitaţi, de cine trebuie…pot pentru ca să zic, în fotolii utile puterii politice, de ieri şi de azi.

Dar tocmai acest ultim detaliu contează, nu este aşa?

COMENTARIUL INTEGRAL ESTE AICI.

~