D.D.G. = INAMICUL UZPR

Un simplu cetățean, Doru Dinu Glăvan, a emis, pentru susținătorii săi, câteva rânduri prețios intitulate “comunicat” uitând să precizeze și cine le-a scris, chiar dacă le semnează cu o titulatură deloc validată de justiție.

Acest personaj are obiceiul de a minți, în mod repetat, prin omisiuni machiavelic calculate și apel la mistificări ale realității, pe care naivii care îi urmează aparența de organ tutelar, probabil că nu vor încerca să le verifice.

Prima omisiune repetată este aceea că nu recunoaște că nu are o hotărâre defintivă, cu privire la păcăleala publică numită adunarea năimiților din 8 septembrie 2017, la care au participat vechili ai presei din regimul decedat în decembrie 1989, ahtiați după o indemnizație luată, nu de puțini dintre ei, prin plata retroactivă a cotizației, exact după pilda concetățeanului mai sus menționat, conform unui tabel cu peste patru sute de nume, identificate fără eroare.

Iar prima minciună este că, vezi Doamne, doar preluarea sediului ar mai lipsi, pentru ca echipa personajului numit mai sus să intre în… sediu.

Păi, în acest caz, să explice D.D.G. de ce nu a venit cu executorul judecătoresc la ușa uniunii a nici două mii de cetățeni care credeau că fac parte dintr-o asociație onorabilă?!…

În plus, D.D.G. nu este Tatăl Ceresc al jurnaliștilor din România, chiar dacă se crede pe cai mari cu referire la “foștii membri”.

Excluderi de acest tip erau numai în regimul comunist, iar diferența dintre cel ce scrie aceste rânduri și D.D.G. este că eu unul am cotizația plătită și pe 2018, în condițiile în care acest personaj nu o avea plătită nici pe 2017, la data verificărilor făcute în primăvara anului trecut, de comisia de resort a UZPR.

Nu există “scizioniști”, cum scrie, vai de mama lui, cine i-a făcut scriitura lui D.D.G., doar jurnaliști sătui de minciuna acestui cetățean încremenit în proiectul propriului “gigantism”, total inexistent pe plan profesional.

Uluit, pur și simplu, de faptul că instanța a respins ca inadmisibilă solicitarea sa de… ordonanță pentru motive aiuritoare, în condițiile când curg procesele în instanță, D.D.G. își justifică eșecul prin cuvinte sugerate de un terț, unul asupra căruia vom reveni, cu date adecvate privind contractul impropriu încheiat pe câteva milioane bune de lei, cu același cetățean simplu, dar cu deprinderi de arendaș pe viață… al UZPR.

D.D.G. îi tot dă înainte cu etichetarea celor care vor devoalarea publică a adevărului, omițând cu premeditare tabelul cu cei 40 de hoți, cetățeni care primesc ilegal indemnizația de jurnalist, cu binecuvântarea arendașului amintit.

Pe 2 septembrie 2017 a fost adunarea statutar legală a UZPR și vom vedea pe 11 ianuarie 2011 cine spune adevărul și ce decide instanța, nu ce minte D.D.G., omițând să recunoască neîntrunirea condițiilor statutare la adunarea năimiților din 8 septembrie, anul trecut.

Tonul amenințător, folosit pentru comunicarea demersului său penibil, făcut la Secția 1 Poliție, unde a înaintat un text de care au râs și cititorii de serviciu, cu afirmații kaghebiste privind indignări inexistente, ca la adunările comuniste din decembrie 1989, este doar o frecție la un picior de lemn.

Iar afirmația lui Sergiu Andon, cel care a depus plângerea, că aceasta va fi retrasă dacă va fi predat sediul, arată duplicitatea unor personaje care nu înțeleg că s-a scurs nisipul din clepsidrele lor.

Doru Dinu Glăvan minte cu nerușinare când afirmă despre mine și alți doi jurnaliști că suntem cei “mai agresivi dintre ocupanții sediului”.

Minciuna asta nu a ținut în fața instanței și o spune naivilor săi!

Sediul este închis datorită faptului că nu este o hotărâre definitivă, dar mai ales pentru că amuzanta ceată de însoțitori lacrimogeni ai lui D.D.G. ar fi în stare să acționeze pentru forțarea lucrurilor, pentru că scopul disperatului arendaș este să pună mâna pe dosarele Uniunii, ca să le măsluiască rapid.

Bancul bun de Radio Erevan, conform căruia alde Glăvan vrea contravaloarea chiriei pentru un sediu închis datorită abuzurilor sale în formă continuată nu sperie pe nimeni.

Dar nu este un banc să îl trimiți justiției pe alde D.D.G., pentru încălcările repetate ale statutului, dovedite de cele patru tabele întocmite de comisia de resort a UZPR, care arată cine sunt beneficiarii ilegali ai unor alocări bugetare de la stat.

O asemenea acțiune am amânat-o, până acum, pentru a nu bloca activitatea UZPR, în anul care vine.

Cum D.D.G. nu a demisionat și continuă cu minciuna publică vom acționa în consecință.

Inamicul public al UZPR este chiar Doru Dinu Glăvan.

~