Amărâtă fiind ARMATA ROMÂNIEI, precum ȚARA

M-a amuzat – vorba vine… – demagogia ieftină a simplului cetățean Mihai Fifor și schimbarea bruscă de discurs a lui Radu Tudor privind soarta celui care este, dar și a celui care ar fi dorit să fie la cârma armatei amărâte a țării.

Amărâtă fiind ARMATA ROMÂNIEI, precum ȚARA.

Amândoi ar putea fi dați în judecată pentru folosirea improprie, abuzivă, a sintagmei ARMATA ROMÂNIEI, organismul militar românesc fiind doar un pretext imagologic, pentru partidele momentan aflate la putere, dar și pentru formațiunile politice care, chipurile, reprezintă opoziția… serviciilor care au supraviețuit lunii decembrie 1989.

Din păcate, Mihai Fifor este expresia unui proiect eșuat – a nu se uita că a fost desemnat să fie bocitoarea, din oficiu, la funeraliile ultimului suveran al României -, iar Radu Tudor execută întocmai și la timp ceea ce pare că nu înțelege alegătorul debusolat din… landul mioritic numit încă… România.

Din fericire, România imprevizibilă va oferi alte răspunsuri la această desuetă manipulare politică, decât birlicii inițiatori ai acesteia.

~