VIDEO / Pământul strămoşesc, dintre Prut şi Nistru, parte a României interbelice, nu ne-a fost luat prin referendum!

Pământul strămoşesc, dintre Prut şi Nistru, parte a României interbelice, nu ne-a fost luat prin referendum.

1641

Republica Federală Germania a organizat un referendum, în landurile fostei Republici Democrate Germane, după înfăptuirea de facto a reunificării, la care s-a opus Londra.

Nu banii au determinat reunificarea Germaniei, ci inteligenţa bărbaţilor de stat germani, în frunte cu inegalabilul Helmut Josef Michael Kohl, cancelarul revenirii, parţiale, a Germaniei, în teritoriile sale iniţiale.

Federaţia Rusă, condusă de Putin, a ocupat manu militari, peninsula Crimeea şi apoi a organizat referendumul cu un rezultat ştiut dinainte.

România de mâine, condusă de români care ţin la revenirea ţării la normalitate au o singură datorie.

Reiterarea necesităţii încetării efectelor actuale ale odiosului pact dintre Hitler şi Stalin, semnat de miniştrii lor de externe.

1741

Pe această temă am discutat cu un militar de la Chişinău, acum în rezervă, fondatorul Armatei Naţionale a Republicii Moldova, anterior ministrul de interne al acestei entităţi europene, nu euroasiatice, respectiv celebrul general Ion Costaş, şi cu un demn colonel al Armatei României, acum în rezervă, la fel ca şi distinsul invitat de peste Prut, nou membru al Clubului Militar Român de Reflecţie Euroatlantică, colonelul (r.) ing. Marin Alniţei.

Nu de alta, dar în istoria acestor meleaguri coloneii fac reunificarea naţională.

EMISIUNEA POATE FI VIZIONATĂ AICI:

~