Marele pariu al vieții

0900

Dragoș Vulvara este un român robust, fizic și psihic, care a practicat jurnalismul cu pasiune, dar și bun simț, în țară și peste hotare, fiind orientat spre subiecte omise de alții, dar pe care el a reușit să le aducă sub reflectoarele opiniei publice, în formule surprinzătoare, aneantizând distanțele prin calitatea interlocutorilor săi.

Când se adresează celor interesați de discursul lui, îi atrage spre zona vânării experiențelor și ideilor noi, validate sau confirmabile de viață.

În ciuda surâsului său amical, Dragoș Vulvara este greu de citit. Pentru fiecare interlocutor deschide o altă ușiță din turnul său de fildeș.

Are un potențial de acțiune peste media celor ce au țeluri similare.

Și deține arta de a lăsa telespectatorul sau ascultătorul să prețuiască opțiunea sa de a pune mereu pe primul loc subiectul abordat, nu propria persoană.

Diplomat, elegant, bun coechipier, Dragoș Vulvara are simțul măsurii și măsura valorii celor cu care interacționează.

Probabil că în cele trei decenii trăite aparte pe Planeta Albastră nu a făcut decât să se antreneze pentru ceea ce i se va potrivi ca o mănușă, în viitor.

La aniversarea zilei sale de naștere, Dragoș Vulvara merită să se bucure de luminile din ochii celor prețuiți de el și trebuie să nu uite că marele pariu al vieții sale urmează să îl câștige în deceniul următor.

La mulți ani frumoși!

~