Aidoma unui port, cu lumina farului puternică, statornică…

0855

Mircea Socolov este un conațional interesant, cu un tact, bun simț și o conduită personală comparabilă cu aceea a unui consilier de taină a unui înalt oficial, în vremuri când Caracterul a devenit o rara avis.

Colonel în rezervă, cu un doctorat bine îndrumat de comandorul Jipa Rotaru, pe o temă dificilă, de care probabil alții au fugit, vizând prizonieratul celor ce au visat la o Românie liberă, independentă, compatriotul Mircea a fost dur încercat de viață, dar nu a renunțat la arma sa fundamentală – optimismul.

Este aidoma unui port, pe care îl găsești tot timpul în același loc, cu lumina farului la fel de puternică, statornică, răzbătând dincolo de norii, ploile, fulgerele și alte vicisitudini ale vremii și vremurilor, de ieri și de azi.

Cu prilejul frumos al aniversării zilei sale de naștere, îi doresc prietenului de suflet Mircea, multă sănătate, putere de a trece peste încercările vieții și același surâs cu care a dezarmat pe aroganții și trecătorii săi șefi și a cucerit pe cei ce i-au prețuit comoara sa supremă, prietenia necondiționată, dezinteresată, sigilată de un bun simț unic.

La mulți ani frumoși, alături de soție, fiu, noră și ființa care le urmează!

~