O imagine simbol a parașutismului românesc

MDC

Furat de șuvoiul extrem de dinamic al vieții de azi am omis ceea ce știam că urma să vină, dar nu trecusem ca reper în agenda pe care fiecare nu o răsfoiește pe masă, dar o ține deschisă acolo unde ochii minții privesc zilnic.
Pe 9 decembrie 2019 s-a difuzat emisiunea VALORI EUROATLANTICE, la care a fost invitat și conaționalul Dumitru Marius Crăciun, a cărei aniversare a zilei sale de naștere a fost pe 10.12.2019.

Generalul Crăciun a condus mulți ani Forțele pentru Operații Speciale din Armata României și a rămas o imagine simbol a parașutismului românesc, marea sa armă interioară fiind capacitatea de a ține departe de privirile interlocutorilor gândurile și planurile sale pentru timpul ce va să vină, aidoma unei ninsori anunțată de meteorologi, dar amânată de Cel de Sus.

Prezența sa pe micul ecran ține de șansa moderatorului de a fi în preajma unui compatriot deloc surprins de vreo temă, vreun enunț, vreun argument, dar care are răbdare să îi vină rândul la punctarea propriilor convingeri, care țin de exercițiul îndelungat al stimei militarului de carieră pentru camarazii săi, ceea ce numai un adevărat comandant este în stare să promoveze, cu tact, cu echilibru și cu câte un surâs, printre îngândurări pasagere.

Dumitru Marius Crăciun se numără printre cei care au nuanțat calitativ arealul oratorilor din Clubul Militar Român de Reflecție Euroatlantică fiind o pildă vie a acelora care își urmează calea fără a se teme de finalul acesteia.

La mulți ani frumoși, Distinse Domnule General!

~