SIEG HEIL, MATEI BALȘ?

Scoaterea în fața blocului, probabil ultima descoperire științifică a Institutului „Matei Balș”, aduce aminte de scoaterea evreilor, de trupele naziste, înaintea ducerii la destinația…finală.

SIEG

Nici în regimul decedat la finele lui decembrie 1989 nu s-a îndrăznit recurgerea la această metodă primitivă, ce aduce aminte de lagărele naziste.

Procedura propusă de un părelnic înstrăinat de realitatea românească, al cărui cercel pare a pluti pe Dâmbovița improvizațiilor postdecembriste a fost primită cu ceea ce amintește de un extaz tantric de cineva care confundă primăria cu transmisii în direct, pe micul ecran, din ciclul istoric aflarea în treabă la fanarioții momentului.

Și ca tacâmul impotenței publice să fie complet, dacă o singură persoană de pe scara condamnaților la supunere aiuritoare este declarată pozitivă, toată scara intră în carantină timp de 14 zile, iar blocul va fi decontaminat. Rezon!

Inițiatorii unei asemenea scoateri la mezat a concetățenilor tratați ca animalele uită că exact o asemenea metodă este primul pas pentru trecerea la nesupunere civilă cu posibilă degenerare în revoltă spontană.

Este adevărat că prostia nu doare, mai ales când este instalată în fotolii capitonate cu sprijin politic inguidibil, bușificator și bilibizdrocizant.

O să râdă toată Europa de noi și în primul rând Deutsche Welle.

SIEG HEIL!

~