Un tată atât de puternic

Un adevărat bărbat își asumă furtunile din viața sa, indiferent cât de mari sunt valurile, parcă declanșate din senin, pe neanunțate, aidoma fulgerelor care preced tunetele ce ne aduc aminte cât de fragili suntem, ca ființe ce părem invincibile, dar putem deveni o simplă amintire în numai o secundă.
Cel despre care scriu aceste gânduri amicale trăiește departe de Brăila copilăriei sale, taman în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, acolo unde au văzut lumina zilei cele două fetițe care îi încarcă bateriile sufletului, eliberându-l de dezamăgiri trecătoare.
Nu am mai auzit de un tată atât de puternic, cu energiile împărțite între domnițele din imagine, pe care le-a plimbat pe unde nici el nu a visat și orele de muncă nocturnă, la manetele unei gigantice mașinării utile extinderii unui aeroport britanic.
Pentru toate zilele de bunătate oferite prințeselor sale îi doresc aniversatului, modestului, dar întăritului sufletește Viorel Economu, puterea de a trece peste tsunami-ul vieții sale, cu fruntea sus.
La mulți ani frumoși, în preajma celor două domnițe norocoase cu un tată atât de dinamic!

VIOREL

~