Când diavolul sovietic intră în casa popii

? Arealul electronic Sputnik nu scoate din raza sa de acțiune tinerii, motiv pentru care aruncă pe piața zvonurilor pe “cunoscutul economist și originalul internaut Dan Diaconu”, un necunoscut absolut în arena mediatică din România.

?️‍♀️ Omulețul electronic respectiv, care crede că deține adevărul absolut, proclamă cu de la sine putere că “America este falită”.

Atât de falită, reamintim noi, încât recent au fost înființate Forțele Spațiale ale SUA, cu efective și o finanțare la care ar vrea să ajungă și alte state aliate.

? Apoi, alde Diaconu dă cu bâta în balta propagandistică:”Din A1 mai e de construit segmentul Pitești-Sibiu, cel pe care Plăvanul are grijă să-l construiască strict până la limita Carpaților”.

În traducere liberă, știe el, Plăvanul Mic, că Transilvania va fi desprinsă de România…De ce asta? ”O să înțelegeți mai târziu”, scrie Diaconu., marele înțelept de buzunar.

☠️ ”Băgați la cap bine: nu vine nici naiba să vă facă autostrada, doar să vă fure”, scrie Dan Diaconu, repetând – ”Vreți autostradă, puneți mâna pe par”.

Adică, în Rusia ce finanțează gazeta electronică Sputnik nu mișcă nimeni altfel decât decide Putin, iar în România nu strică să se pună de o răzmeriță, evident contra colaborării cu SUA.

? Diaconu electronic se mai pricepe și la reactoarele de la Cernavodă, doar scrie ”Ce vor face americanii acolo? Cică vor începe cu niște reparații (a se citi furt fără să facă nimic) și-apoi vor mai moșmondi ceva pe-acolo”.

Scriitura asta jalnică poate păcăli pe cei care nu au vizitat un reactor din cele existente la Cernavodă, a căror complexitate depășește imaginația celor puși pe maculat proiecte deloc infantile.

? Dar lăudarea chinezilor și a rușilor, din finalul textulețului plin de ură, ține de comedia umană.
Pentru un simplu motiv.

Diaconu înjură pe americani, dar privește cu încredere spre Est!!!

?‍? Așa se întâmplă când diavolul sovietic intră în casa popii, pardon, a Diaconului…

Alte detalii aici.

~