✍️ DEVENIM OFICIAL UN LAND GERMAN?

Cum s-a anunțat că prim-ministrul interimar Nicolae Ciucă va avea miercuri o întrevedere cu Adrian Zuckerman, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, cu Kimberly Reed – preşedintele Băncii de Import-Export a SUA şi cu Aleshia Duncan – Departamentul Energiei din SUA, cum… a apărut automat un alt candidat la funcția de premier ca fiind favoritul nou, pentru desemnarea ca propozabil la postul de șef al executivului.

Dacă Siegfrid Mureșan va primi susținerea colegilor din PNL, România se poate autodeclara land german.

A nu se uita că Ludovic Orban a devenit premier numai după ce a fost primit de Angela Merkel și a primit binecuvântarea cancelarului german.
——————-
Siegfried Vasile Mureșan a absolvit Academia de Studii Economice din București în anul 2004. A continuat studiile cu un Master în Științe Economie și Management la Universitatea Humboldt din Berlin pe care l-a finalizat în anul 2006. După terminarea studiilor, Siegfried Vasile Mureșan a primit o bursă din partea Parlamentului Germaniei pentru a face parte din programul internațional de stagii al Bundestag-ului. După stagiu, a fost numit consilier al președintelui Comisiei pentru afaceri europene a Parlamentului Germaniei, Gunther Krichbaum, funcție pe care a deținut-o timp de trei ani. În 2009 s-a mutat la Bruxelles, unde a lucrat în Parlamentul European până în 2011.

~