✍️ ORBAN : << - Ja, Frau Bundeskanzlerin Merkel ...>>

?

Pe 27 noiembrie 2012, la ora 16:47, premierul de atunci – oficial al României – a postat pe Twitter imaginea de mai jos, cu următorul comentariu:”Excelentă discuție cu Cancelarul Angela Merkel. Am convenit să ne consolidăm în continuare cooperarea strânsă, în special în zona economică. Germania este principalul partener comercial al României și unul dintre investitorii de top în țara noastră. Comunitatea germană din România și comunitatea română din Germania contribuie foarte mult la consolidarea legăturilor”.

L.O.

? Toate bune și frumoase, dar de ce are chipul – fără mască – mai degrabă agresiv, doamna Merkel?… Îl confunda pe Ludovic Orban cu șeful unui land german?…

? Premierul de la București era înconjurat de înscrisuri precizând clar că este șeful executivului de la București. Cel de atunci. Dacă nu cumva și a celui viitor, pentru că funcția de șef al Camerei Deputaților înseamnă doar postura nr. 3 în ierarhia conducerii statului nostru, oficial încă român.

? Dacă licențiatul în permutări de cadre, la nivel înalt, cel cu atestatul cunoscut – “pe-se-de” – ar fi dorit să îi ofere maximul respect oficial îi sugera să candideze la Senat, unde, din postura de președinte al acestei camere legislative, devenea nr. 2, în statul intra și extra carpatic.

? Ceva nu se leagă la Cotroceni… Nu se mai leagă.

~