✍ ÎN ROMÂNIA A DEVENIT O MODĂ SCRIEREA UNOR EPISTOLE CĂTRE PUTIN

👉Mai întâi, înainte de pandemie, un general în rezervă, altfel ambițios și pus pe ghidușii, a scris un mesaj lui Vladimir Vladimirovici Putin, nu pentru a rezolva ceva, ci doar pentru a da un semnal public, că el – nu adrisantul de la Kremlin – mai are ceva de spus în piața publică. Acum are de spus în parlament, unde a intrat pe lista unui partid aparte.
👉Apoi și-a încordat mușchii creierului alde Adrian Severin, care are totuși o scuză, după perioada petrecută în închisoare devenind brusc anti-NATO. Și cu pledoarii defetiste la GOLD FM, unde te miri cine îi pune întrebări deloc complicate.
👉Mai nou și Ion Coja s-a trezit să emită o scrisoare către președintele Vladimir Putin, cu aceeași iluzie, ca și a lui Adrian Severin sau a generalului șugubăț, că dictatorul de la Kremlin o va citi.
👎Cei trei autori de epistole – menționați mai sus – uită un lucru elementar.
Rușii nu respectă pe cei căzuți în genunchi.
Dar țin cont de opinia acelora care-i privesc în ochi și le spun verde în față adevărul, chiar dacă acesta nu le este deloc favorabil.
Asemenea epistole amintesc de plângerile boierilor din alte timpuri, la Înalta Poartă, care, totuși, nu se afla la Moscova.
Dumnezeu să îi ierte pe cei cărora le-a luat mințile.

~