Altfel ne îmbătăm deja cu apă rece…

Când am criticat, în arealul electronic al ziarului Adevărul, ceremonialul cu împachetarea pachetelor pentru veteranii de război – inclusiv de prezidentul de la Palatul Cotroceni și de Margareta de la Palatul Elisabeta, după un model adus de peste Ocean, numai că acolo se derula la alt tip de evenimente -, postacii de serviciu, ăia cu semnul bufniței pe fruntea oricum întunecată, făceau mișto și sugerau să se ia bani din pensiile rezerviștilor postdecembriști.

👉Cum ministrul armatei este receptiv la ideile altora, acum s-a anunțat acordarea unei indemnizații suplimentare și meritate, tuturor veteranilor de război.

🙃Imediat aplaudacii obișnuiți cu scandările de la Congresul 14 al decedatului partid, în decembrie 1989 au scris în extaz felicitări nenumărate.
„Bravos naţiune! Halal să-ţi fie!”

Măcar pe 25 octombrie 2021, ministrul rezervist să afirme că va respecta, în egală măsură, pe veteranii de război, dar și pe cei ce au asigurat în august 1968 și în decembrie 1989, defensiva și stabilitatea României.

🦿🦿🦿🦿Să recunoască public, ministrul oștirii, că fără armata de la finele anului 1989, vecinul imperial de la est și vecinul de la vest, budapestan, tare ar mai fi hăcuit tărâmul mioritic, așa cum era acesta, cu o populație bulversată, derutată, marcată de minciunile lui Silviu Brucan și de echipa de nerușinați, cu cipilici, de la TVR.

✍️Când demnitatea rezerviștilor, in integrum, va fi asigurată de cei ce conduc momentan și trecător armata anului 2021, de abia atunci ministrul Nicolae Ciucă va binemerita de la Patrie.

Altfel ne îmbătăm deja cu apă rece…

~