<< Să apărăm valorile americane cel mai eficient >>

👀 CNN:

“Consilierul pentru securitate națională, Jake Sullivan, a declarat săptămâna trecută că viitoarea întâlnire a președintelui Biden cu președintele rus Vladimir Putin este „vitală” pentru apărarea intereselor Americii.

Biden se va întâlni cu Putin la Geneva, Elveția, pe 16 iunie, pentru un summit cu mize mari.

Sullivan a recunoscut că este puțin probabil ca întâlnirea să dea rezultate imediate.

“Dacă veți aștepta rezultate semnificative, ați putea aștepta o perioadă lungă de timp posibil”, a adăugat el.

Sullivan a mai spus că obiectivul SUA este să „comunice, de la președintele nostru, președintelui lor, care sunt intențiile și capacitățile americanilor și să audă același lucru din partea lor”.

„La sfârșitul zilei, ceea ce vrem să facem este ca cei doi președinți să poată trimite un semnal clar … echipelor lor cu privire la chestiuni de stabilitate strategică, astfel încât să putem face progrese în ceea ce privește controlul armelor și alte zone nucleare pentru a reduce tensiune și instabilitate în acel aspect al relației lor “, a spus Sullivan.

El a adăugat: “Și în al doilea rând, fiind capabil să-l privească pe președintele Putin în ochi și să spună:„ Asta sunt așteptările Americii. Acesta este ceea ce reprezintă America. Aceasta este ceea ce înseamnă America ”.

Acest lucru credem că este un aspect esențial al diplomației SUA-Rusia, deoarece președintele Putin este un tip singular de lider personalizat și posibilitatea de a veni împreună la un summit ne va permite să gestionăm această relație și să ne ridicăm și să apărăm valorile americane cel mai eficient.

~