Nu ar strica să fie întocmită și tipărită o listă a rușinii publice

✍ Aflat pe plaiuri vrâncene, mi-am făcut timp pentru a citi un nou capitol din manuscrisul unei viitoare cărți a generalului Alexandru Grumaz, de data aceasta fiind vorba de pagini dense dedicate visului numit AH 1 RO Cobra (Dracula).
Credeam că o să mă plictisesc citind numeroase date tehnice, repere inginerești, dar am descoperit, cu o nemimată plăcere, probabil cele mai bune pagini, de până acum, scrise ca o poveste de dragoste năruită – ați citit bine – de compatriotul Grumaz, care a dezvăluit, cu temeritate, cine sunt vinovații blocării fabricării în România a unor elicoptere americane, care ar fi asigurat mii de locuri de muncă și venituri substanțiale la bugetul statului nostru.
Nu ar strica să fie întocmită și tipărită o listă a rușinii publice, cu toți cei care, în mod premeditat și de o manieră totalitară au ținut România săracă și în genunchi, în ultimele trei decenii.
Iar cei rămași în viață, dintre cei enumerați pe listă să fie deferiți unui tribunal simbolic, al condamnării morale, inclusiv pe micul ecran, a imbecilor aroganți, care se credeau eterni în funcție, spre mai binele lor, nu al Patriei de care au uitat cu desăvârșire.
Excelent demersul editorial al lui Alexandru Grumaz!
1

~