🌲 ALPINISM MEDIATIC 👉 ROMÂNIA TV


Mulțumesc frumos echilibratei realizatoare de emisiuni TV, domnița Andreea Crețulescu, pentru oportunitatea creată de a îmi exprima un punct de vedere referitor la boala și operația presupusă a președintelui actual al Federației Ruse și la ipoteza unei apropiate lovituri de stat la Moscova.

4

În primul rând este realitatea că o lovitură de stat militară se execută, nu se anunță.

Referitor la boala și operația lui Putin acestea sunt vehiculate taman când se zvonește că și la Beijing este bolnav președintele Xi Jinping și ar urma să fie schimbat tot printr-o lovitură de palat, ceea ce arată faptul că ne aflăm în zona dezinformărilor masive.

Nu în ultimul rând sursa speculațiilor privind posibile evoluții la nivel înalt la Moscova este chiar generalul-maior ucrainean Kyrylo Budanov, tânăr, energic, ambițios, care conduce structura de informații a Forțelor Armate ale Ucrainei, de unde și posibilul său apetit pentru subtile manipulări ale opiniei publice internaționale.

Sigur că așa cum s-a văzut și la parada militară din 9 Mai, Putin are înfrigurările sale și pare că se simte tot mai singur.

~