Nume de cod Rusul Alb

😅😂🤣

Dmitri Olegovich Rogozin – nume de cod Rusul Alb, pretendent la conducerea Rusiei, după epoca Putin – s-a născut la 21 decembrie 1963, el fiind un politician rus, care este acum director general al Roscosmos din 2018.

Anterior a fost viceprim-ministru al apărării în Rusia, responsabil cu industria de apărare a Rusiei, din 2011 până în 2018, precum și ambasador la NATO, din 2008 până în 2011.

Când nu are ce face, cum i se întâmplă aproape zilnic, ori mai face o declarație aiuritoare, de se sperie ciorile de pe Kremlin, ori mai prezintă ceva lui Putin, ori lansează povești vânătorești precum aceea ilustrată cu imaginile de mai jos, prin care Rusia amenință în mod deschis țările NATO.

Roscosmos, adică alde Rogozin, a publicat imagini din satelit ale „centrelor decizionale” din Madrid, Washington, Londra, Paris, Berlin și Bruxelles – și a indicat coordonatele acestora „pentru orice eventualitate”.

Gospodin Rogozin a uitat să spună în ce secundă va dispărea Federația Rusă, in integrum, deci cu întreaga Moscovă, dacă țarul actual ar decide lovirea orașelor menționate.

Спокойной ночи, господин Рогозин….

2

~