🌲 ALPINISM MEDIATIC 📺TVR INFO

Surpriza zilei de ieri mi-a făcut-o agilul Mihai Rădulescu, de la TVR, care, cam pe ultimele secunde ale ieșirii mele din casă m-a convins să mai fac și azi o cursă contracronomtru – anterior am făcut-o de la România TV, la B1TV, apoi de la Metropola TV la TVR, adică – ca să îl parafrazez pe Jules Verne, Ocolul unor posturi de televiziune în câteva ore, cu dorința francă de a nuanța importanța Summitului NATO, pentru cei interesați de subiect.

10

Ei bine, emisiunea începuse, în dreapta mea era o siluetă zâmbitoare, aceea a optimistului Mădălin Necșuțu, la pupitrul de comandă verifica partitura geopolitică însuși moderatorul Mihai Rădulescu și schimbul de opinii a început aidoma jocului de picioare, ale balerinelor din Lacul lebedelor, de Piotr Ilici Ceaikovski.

Salutară este grija jurnalistului Mihai Rădulescu de a aduce juni promițători pe micul ecran, precum Mădălin Necșuțu, bun cunoscător al unor realități din județele aflate între Prut și Nistru.

Bilă albă, pentru ideea emisiunii, pentru Mihai Rădulescu, conaționalul cu un chip demn de filmele celebre cu agentul 007. 😎

Mulțumesc frumos pentru invitație. 🤝

~