TOATE televiziunile de știri, de pe Dâmbovița, au ratat informația zilei: trupele ucrainene au trecut pe malul estic al râului Oksil

ROMÂNIA TV 📺

Ca într-un test la NBC, postul de televiziune din New York, unde am poposit cu ani în urmă, am intrat brusc în legătură telefonică cu apriga jurnalistă Liliana Ruse, care vrea ca adevărurile să fie rostite cu franchețe și în arealul geopolitic.

2

După ce am ascultat relatarea unui june, prea marcată de temeri care ar fi fost exprimate peste Ocean, cu privire la te miri ce noi intenții belicoase ale țarului Putin, am precizat că temerile ar trebui să fie observate la Moscova, în general și la Kremlin în special.

Riscă Vladimir Vladimirovici Putin, care are o armată în jur de un milion de purtători de diferite uniforme militare, o confruntare cu NATO, care are 3,2 milioane de militari?

Că la capitolul lovituri ale Federației Ruse asupra unor state membre ale NATO trebuie precizat că acestea vor fi interceptate și distruse în aer, iar reacția Alianței Nord-Atlantice va fi devastatoare pentru Rusia.

Apoi, în privința exploziei filmate de ucraineni, la 300 de metri de centrala nucleară de la Mikolaiev se cam repetă scenariul Kievului, de la centrala nucleară Zaporojie: psihoză cultivată cu premeditare, privind pericolul lovirii reactoarelor nucleare de acolo, solicitarea unei zone demilitarizate, vizita experților ONU și cam atât.

Nu vi se pare ciudată filmarea cu o cameră care parcă aștepta explozia? Și cum de a fost aceasta – explozia – taman la 300 de metri, nu la 200, nici la 400 de metri?…

O fi propaganda Moscovei de condamnat, dar nici operațiunile psihologice ale Kievului nu sunt, uneori, mai prejos, confruntarea militară de pe Frontul de Est fiind pe viață și pe moarte.

Interesant și amuzant este faptul că TOATE televiziunile de știri, de pe Dâmbovița, au ratat informația zilei: trupele ucrainene au trecut pe malul estic al râului Oksil.

În traducere liberă au început coșmarurile pentru separatiștii din Lugansk. Carevasăzică…

~