La B1 TV, despre atacurile lui Evgheni Prigojin la adresa oficialilor ruși

Întrebat dacă scopul final al lui Evgheni Prigojin ar putea fi detronarea lui Vladimir Putin, analistul militar român a explicat: „Destul de curajos discursul lui Prigojin, dacă ne referim la afirmația cu bunicul zâmbitor, bunicul fericit, care nu poate să fie altcineva decât Putin, pe imaginile transmise de la paradă se vede cum zâmbește, cum e sigur pe el, și, sigur, trimiterea este foarte clară”.

„Deocamdată se pare că la Kremlin s-a luat decizia să nu se mai răspundă la cabinetul 1 al președintelui Putin la telefoanele lui Prigojin. Până acum, avea acces la dialogul direct. Pe surse, că așa se procedează, s-a transmis semnalul că ar putea să se ia măsuri din partea structurilor care se ocupă de securitatea Rusiei – și trebuie să înțelegem, FSB”, a adăugat Ion Petrescu.

„Este însă departe clipa, cel puțin la momentul difuzării emisiunii dumneavoastră, ca acesta să fie arestat sau să fie pus într-o altă situație ca să îl scoată de pe arena publică, pentru un simplu motiv – armatei ruse îi convine măcinarea trupelor Wagner la Bahmut, le diminuează atât numărul, dar și puterea de influență a unor evenimente viitoare”, a mai spus analistul militar.

Originalul aici!

~