Statul Major General al României s-a pregătit foarte bine

📺 CA UNUL CARE AM REALIZAT ANTERIOR PESTE 1000 DE EMISIUNI DE TELEVIZIUNE DESPRE NATO, cu experți militari și civili, pot afirma că edițía realizată de jurnalistul Razvan Munteanu la B1TV a fost construită din mers, la aceasta participând un ex-ministru de externe – Diaconescu Cristian, un fost secretar de stat, tot la ministerul de externe Iulian Fota și autorul acestor rânduri.

Am plecat cu un gust amar de la B1TV…
Un post unde o inițiativă civică este privită ca una privată și ultimele informații despre Europa de Est par a fi ciudățenii, pentru terți.

De pildă afirmația generalului american BEN HODGES:
“Sunt sigur că (rușilor – n. red.) le-ar plăcea să facă ceva la Chișinău. Dacă nu ar fi opriți, dacă ar fi avut succes împotriva Ucrainei, sunt sigur că ar vrea să cucerească și Moldova. Sunt sigur că ar vrea să ia și Georgia. Belarus este și el în „meniu”. Este parte a eforturilor Rusiei.
Dar cred că și ei știu că dacă ajung în Moldova, atunci riscul unei probleme cu România, ceea ce înseamnă tot NATO, ar fi devastator pentru Rusia.
România a făcut o treabă foarte bună să fie în stare de alertă, să fie atentă.

Statul Major General al României s-a pregătit foarte bine.

Nu am desconsiderat niciodată, dar cred că este puțin probabil ca Rusia să încerce ceva. Nu este niciun avantaj, sunt doar dezavantaje.”

În rest, DACĂ NU VII LA O EMISIUNE DE TELEVIZIUNE CU ULTIMA INFORMAȚIE PE TEMA ANUNȚATĂ, lipsește Fair Play-ul față de telespectatori. Rezon.

~