Ce misiuni vor avea infanteriştii marini, de la Camp Pendleton? (video)

Baza Militară Camp Pendleton, a Corpului de Infanterie Marină, este cea mai importantă pe Coasta de Vest, a Statelor Unite ale Americii şi serveşte ca întâiul areal de instruire a subunităţilor dotate cu amfibii. Camp Pendleton se află pe coasta de sud, din California, în comitatul San Diego. Baza a fost înfiinţată în anul 1942, cu scopul de a constitui locul de pregătire pentru luptă, al infanteriştilor marini, în Al Doilea Război Mondial. Din 1946 a devenit locul de dislocare a Diviziei 1 de Infanterie Marină.

Mcb_pendleton

Acum este garnizoana unităţilor Forţei Operative a SUA, care include Forţa Expediţionară a Infanteriei Marine şi numeroase alte comandouri aflate la un dur antrenament aici. Imaginile de mai jos au fost postate pe Internet – aparent la 12 februarie – de un american vigilent, care afirmă că s-a trezit în dimineaţa respectivă în timp ce… puşcaşii marini se pregăteau pentru Iran. Camp Pendleton se află la aproximativ 15 mile depărtare de locul unde era cel ce a înregistrat imaginile video şi care afirmă că anterior nu s-au derulat – la baza militară menţionată – exerciţii atât de zgomotoase, cu explozii atât de puternice:

Iată şi imagini înregistrate de un membru al unei echipe combat camera, la antrenamentele din Camp Pendleton, datate 23.02.2012:

Plus secvenţe ce confirmă antrenamentul contra cronometru al infanteriştilor marini, de la aceeaşi bază militară:

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~