DESANT ROMÂNESC – la Chişinău!

Fotografii realizate de Mircea Socolov

RADIO CHIŞINĂU - 2

Domniţa Stela Popa este una dintre personalităţile feminine, din cel de-Al Doilea Stat Românesc, cu succes la public, o jurnalistă de excepţie, cu mintea brici şi convingeri clare, fără echivoc, care, printre altele, realizează şi o emisiune pentru Radio Chişinău, difuzată şi de Radio România Internaţional.

RADIO CHIŞINĂU - 3

În acest ultim context, distinsa conaţională a decis ca sâmbătă, 25 august 2012, să aibă ca invitaţi, timp de 60 de minute, pe istoricul şi publicistul dr. Constantin Corneanu şi pe cel ce a lansat sintagma Al Doilea Stat Românesc – deloc pe placul acelora care iau lumină de la Moscova. Teoretic – prin prezenţa celor doi invitaţi, în studioul unde s-a făcut înregistrarea -, pe calea undelor, un desant românesc va ateriza în conştiinţele ascultătorilor din stânga Prutului. Practic, prin profesionalismul dovedit ca moderator al emisiunii, domniţa din inima Republicii Moldova i-a …cucerit, pe interlocutorii săi.

RADIO CHIŞINĂU - 1

În ziua difuzării emisiunii, la Radio Chişinău, voi publica stenograma discuţiilor între sclipitoarea compatrioată, nuanţatul istoric Constantin Corneanu şi cel ce crede că reunificarea celor două state româneşti se va face mai devreme decât îşi pot imagina pesimiştii – de pe ambele maluri ale Prutului. De sus în jos.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~