PAŞAPORT DIPLOMATIC

29092012 pasaport diplomatic-26453

Teleastul cel mai calm, de la televiziunea DIGI 24, europeanul Balazs Barabas, un interlocutor stâpân pe arta dialogului – sub lumina reflectoarelor şi în raza de acţiune a camerelor de filmat, cu unghiuri de înregistrare evident încrucişate – mi-a aruncat mănuşa…participării la pregătirea ediţiei Bosnia, în cadrul emisiunii Paşaport Diplomatic.

Cum televiziunea înseamnă munca în echipă şi modelul american indică utilitatea unui director – amical – de producţie, capabil să asigure tot ceea ce este necesar unui platou ad-hoc de filmare, l-am mobilizat, de facto, pe teleastul Benone Neagoe, cel ce a condus ani buni redacţia militară de televiziune, un profesionist de la care am avut enorm de multe lucruri de învăţat, apropo de… ce şi cum trebuie să apară pe micul ecran.

Din acest moment lucrurile s-au derulat ca la carte.

Motiv pentru care mulţumesc public ministrului apărării naţionale, Corneliu Dobriţoiu, pentru aprobarea filmărilor la Cercul Militar Naţional.

Cuvinte de apreciere, obiective, merită şi rapiditatea cu care succesorul meu la comanda Trustului de Presă al Ministerului Apărării Naţionale, actualul lider al structurii militare de relaţii publice, generalul Răduţ Bîlbîie a soluţionat demersul postului de televiziune, de a beneficia de un spaţiu adecvat temei alese pentru emisiunea menţionată.

Nu în ultimul rând se cuvine remarcată promptitudinea cu care directorul Cercului Militar Naţional, colonelul Cristian Dorca a facilitat filmările în cel mai bun spaţiu cu putinţă, de care echipa venită de la DIGI 24 s-a declarat mulţumită.

La momentul difuzării emisiunii realizate de colegul Balazs Barabas, aceasta va fi reluată şi în acest areal electronic. Emisiunea va fi difuzată sâmbătă, 24 noiembrie, la ora 18.30.
________________________________

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~