Două bile albe şi una neagră

2 plus 1 -

1. Prima bilă albă o merită Mihai Ghimpu, cel ce a reamintit megieşilor de la Chişinău că “O dovadă că liberalii sunt motorul integrării europene a Republicii Moldova este faptul că PL este autorul denumirii Alianţei pentru Integrare Europeană.”

2. A doua bilă albă o merită tot reprezentanţi ai liberalilor, de data asta de la Bucureşti, atât pentru trimiterea UDMR în peluzele opoziţiei – ridicol fiind scâncetul lui Kelemen Hunor, că una i s- a promis şi, pentru prima dată, altul a fost finalul… – cât şi pentru aninarea, pur simbolică, a generalului de carton Gabriel Oprea, ca vicepremier, astfel fiindu-i interzisă revenirea la ministerul armatei, unde s-a făcut de râsul generalilor şi ofiţerilor, cei cu capul pe umeri…

3. Iar bila neagră o merită actuala administraţie prezidenţială, care a trecut pe lista… veneticilor, cei încadraţi precum trădătorii neştiuţi, de la curtea sultanului Suleyman Magnificul, pe nimeni alta decât… agramata Luminiţa Kohalmi, cel mai prost vorbitor de limbă română dintre cetăţenii republicii conduse încă de Traian Băsescu, autoarea deposedării Armatei României de una dintre clădirile montane destinate refacerii cadrelor militare active!

Bravo, Monsieur le Président!

Unde eşti tu Ţepeş Doamne?…

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~