Carevasăzică…cineva a umblat la clepsidra electronică de la emisiunea ZIUA Z

Presa electronică are luminile şi umbrele sale. Pe blogul personal poţi găsi dimineaţa, “în aşteptare”, comentarii vulgare, generate de la computere aparent diferite, cu pseudonime schimbate, deşi după mesajele laconice este clar că aparţin aceluiaşi internaut, aparent cu mintea dusă. Pe blogurile de pe website-urile unor publicaţii, aşa numitele comment-uri sunt afişate imediat, cu invective pe măsura celor şapte clase sărite de rataţi de toate vârstele, asta fiind doar perdeaua de fum a unor semeni care nu merită decât milă, pentru coeficientul lor de inteligenţă publică probată.

Mai nou a apărut ceva ce nu ştiam. De pildă, după ce a fost postată, pe YouTube, ediţia întâi a emisiunii ZIUA Z, postul 6TV fiind primul care a acordat o atenţie aparte, cu analize complementare, mesajului preşedintelui Vladimir Putin privind starea naţiunii ruse, Rusia, de bine, de rău, fiind vecina noastră, numărul accesărilor a urcat normal până când cineva a umblat la clepsidra electronică a postării, adică a scăzut indicatorul celor interesaţi de emisiune de la cel de ordinul sutelor, la cel de ordinul zecilor, detaliu care nu a fost observat şi la alte emisiuni postate în aceeaşi zi.

Bun, dreptul la opinie este garantat în România, dar de aici până la a diminua tehnic indicatorul de vizitatori este o distanţă cam mare şi cum nu cred că este o măsură a celor ce administrează YouTube nu pot decât să surâd la gândul că un băieţel cu ochi albaştri, din cei cu mintea puţină, dar care au timp de prostioare, a recurs la o asemenea bagatelă, din motive ce ţin de somnul raţiunii, care naşte monştri, mon cher.

albăstrea

Mare este încă grădina cu albăstrele, cel puţin cele naturale fiind o minunăţie a naturii…

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~