Așa ceva nu s-a mai întâmplat în niciun alt stat membru al NATO!

Exact în ziua în care președintele României îl primea la Palatul Cotroceni pe secretarul general al NATO, un purtător de robă neagră a decis suspendarea decretului semnat de președintele Klaus Iohannis, prin care a fost prelungit mandatul șefului Statului Major al Apărării (SMAp), generalul Nicolae Ciucă.

Așa ceva nu s-a mai întâmplat în niciun alt stat membru al NATO!

Suspendarea executării Decretului nr. 1131/2018 se face până la pronunțarea instanței de fond. Cu recurs in termen de 5 zile de la comunicare.

În cazul declarării, cererea de recurs se va depune la Curtea de Apel București.

Este pentru prima oară, în istoria organismului militar românesc când lupta politică internă, machiavelică, aiuritoare, țâfnoasă generează punerea într-o situație publică fără precedent a unui militar de carieră, acesta fiind vinovat doar pentru că se afla pe postul râvnit a fi la căruța partidului de guvernământ, acest “pesede” majoritar, abuziv, arogant și lipsit de respect real pentru Armata României.

Se păcălește singur acela care crede că la o asemenea mizerie publică nu va fi o reacție, democratică, în timp, a structurii de forță militară și azi pedepsită să rămână “marea mută”.

~