Generalul Ovidiu Mândru:”Este important că tot mai multe voci relevante din punct de vedere geostrategic şi geopolitic îşi exprimă ideile şi părerile despre situaţia în care ne aflăm”

Generalul Ovidiu Mândru este membru al Clubului Militar Român de Reflecţie Euroatlantică şi a activat la sediul NATO, opinia sa, inserată mai jos vizând rândurile autorului blogului, cele intitulate INTELLIGENCE NU ÎNSEAMNĂ INTELIGENŢĂ.

Este important că tot mai multe voci relevante, din punct de vedere geostrategic şi geopolitic îşi exprimă ideile şi părerile, despre situaţia în care ne aflăm.

Întrebarea este cine ne ascultă ” în afara celor care ne ascultă pe toţi şi înţeleg ceea ce vor să înţeleagă” cel/cei care se află la “butoane”.

Oare gen. Frunzeti, pe care il cunosc ca pe un bun profesionist se face auzit cu pertinenţă de preşedintele pentru care lucrează?

Nu fiţi supărat pe unii “ziarişti “care vă atacă.

Ei îşi fac datoria faţă de cei care îi plătesc şi/sau în acoperirea celor pentru care lucrează.

O întrebare pentru serviciile relevante, în care încă mai cred că sunt patrioţi profesionişti – ei ştiu ce hram poartă cei ce încearcă să influenţeze opinia publică?

Important de ştiut.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~