JALNICA POLITICIANĂ: Madama UNPR

O cunoaşteţi.

Nu este nevoie să îi inserez aici fotografia.

Este suficient să vă readuc aminte că la moartea tatălui lui Mircea Geoană – cel cu studii în Franţa şi călătorie secretă la Moscova – a aşteptat timp îndelungat, lângă Cozmin Guşă, ca singurii membri de valoare ai PIN, ca să vină prezidenţiabilul şi să-i bage în seamă…

Priveam stupefiat, ca simplu cetăţean, pe cei doi actori neinspiraţi, din Cimitirul Militar Ghencea, nevenindu-mi să cred că prezidenţiabilul amintit s-ar putea însoţi cu doi autopropulsaţi pe scena deja ridicolă a politichiei româneşti!

Dar aşa a fost.

Şi cum Cimitirul Democraţiei, pardon, al militarilor de carieră – nr.1, cum l-a denumit Alteţa Sa Zisu – era sub umbrela UNPR, madama, actriţă bună pentru studiourile TV, cele dornice de câte o pată de culoare, ignoranţă, suficienţă de sine şi opinie deşucheată, a trecut sub… pulpana, evident, la figurat, a lui monsieur Gabriel Oprea.

Gabriel?

Culmea este că tocmai zilele trecute a rostit cuvântul – ca şi Elena Ceauşescu – magic: Victor!

Nu Victoraş, ce-i drept, dar era faţă în faţă cu… celebrul colonel Turcescu!

Merita să fi văzut faţa acestui imberb, după lovitura de imagine dată de Madama UNPR!

În propria lui emisiune, pro-Băsescu, vine alungata… de şeful de la Cotroceni, se uită candid în ochii lui şi îi spune calm: Victor!

Ponta, ne-Ponta, gura păcătoasei, în meandrele politichiei autohtone, adevăr grăieşte – UNPR ar cam vrea în guvernarea USL, fie aceasta şi din noiembrie…

Altfel cum vă explicaţi că până şi Mircea Dinescu l-a invitat, la dejunul său televizat, de duminică, 1 iulie, pe marele general UNPR, cu două stele, bine rumenite, Neculai Onţanu?!

Şi ca tacâmul să fie complet, până şi Antena 3, marea televiziune adorată de popor, apărătoare a demascărilor pe surse, la ore de maximă audienţă, a invitat-o pe Madama UNPR la un schimb democratic de opinii, în platoul sfinţit de multe demagogii.

Bine am ajuns.

Frumoasă ţară.

Păcat că este locuită…

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~