CU ION M. IONIŢĂ ŞI IOAN MIRCEA PAŞCU, LA REALITATEA TV

ion m.

Ion M. Ioniţă un jurnalist cu o caldă ironie în scris, dar şi un moderator de televiziune cerebral, adept al exprimării unor opinii argumentate, echilibrate, convingătoare, într-o emisiune transformată într-un diapazon pentru opinia publică din România.

paşcu

Ioan Mircea Paşcu azi europarlamentar a constituit cu regretatul general Mihail Popescu, cea mai performantă echipă de conducere a Ministerului Apărării Naţionale, în perioada postdecembristă.

busi

Sunt adeptul unei ofensive mediatice inteligente, pentru ca şi compatrioţii de peste Prut să înţeleagă că nu sunt singuri, că niciun soldat rus nu va mai călca în Basarabia, pământ românesc, că Statele Unite sprijină statalitatea Republicii Moldova, iar climatul internaţional din anul 2013 nu este cel din august 2008, când ruşii au umilit armata georgiană, până la momentul apariţiei puşcaşilor marini americani, la bordul unei fregate a Forţelor Navale ale S.U.A. – superputerea care a dat deja dovadă de destulă răbdare, în relaţia bilaterală cu Rusia.

Emisiunea VOCILE STRĂZII, din 23 iunie, poate fi vizionată dacă o să daţi click aici.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~